Arsuri la stomac după o masă poate apărea nu numai din cauza consumului de anumite produse

Arsuri la stomac după o masă poate apărea nu numai din cauza consumului de anumite produse, ei, de asemenea, pot provoca și prea cantități mari de alimente. Mai mult decât atât, mai multă mâncare ajunge în stomac, cu atât mai mare va fi probabilitatea de apariția de arsuri la stomac. Pentru a evita acest lucru, mananca portii mici, dar mai des. De exemplu, în loc de obișnuitul trei ori, mananca cinci sau chiar șase.
Încercați să facă sport sau alte solicitante fizic nu mai devreme de două ore după luarea de alimente. Dacă ați observat că arsuri la stomac, de obicei, începe după antrenament, posibil, ar trebui să renunțe la unele dintre familiare exerciții. De exemplu, un atac de cord poate provoca, înclinarea înainte, stoica pe cap, exerciții pentru presa.
După masă, folosiți guma de mestecat, dar numai nu . Acest lucru va contribui la producerea de salivă, care ajută la neutralizarea cu acid, dar, de asemenea, activează peristaltismul intestinal, ceea ce va ajuta mai repede asimila hrana.
tratamentul ori după mese se bea un pahar de apa. Acest lucru va ajuta să spele înapoi în stomac, în creștere de acid și câteva lor se diluează.
Renunta la gustarile de pe drum. Încercați întotdeauna există nici o grabă de bine ronțăind alimente, și de a primi plăcere de la aceasta.
Renunta la prea strâns, îmbrăcăminte și curele. Ei pot pune presiune pe stomac.

Vă rugăm să rețineți că fiecare organism este diferit, astfel încât produsele care provoacă arsuri la stomac de la tine, pot să nu coincidă cu cele prezentate în listă. De exemplu, puteți fără probleme puteți folosi acut și nu simți după aceea, nici un disconfort, dar chiar și de la portie mica de varza, salata verde, ai putea începe un puternic atac de arsuri la stomac. Încercați pentru a înregistra tot ce ați mâncat. Acest lucru va ajuta să înțeleagă ce produse doriți să le excludeți.

Scortisoara pentru slabit – metode de aplicare și rețete
Conținutul

Decât scortisoara este util pentru pierderea în greutate
Scortisoara — aplicarea pentru pierderea în greutate
Ghimbir și scorțișoară pentru pierderea în greutate
Iaurt cu scortisoara pentru pierderea în greutate
Reteta de bautura cu iaurt si scortisoara
Cocktail-arzator de grasime
Scortisoara cu miere pentru pierderea în greutate
Alegerea de scorțișoară
Scortisoara pentru pierderea în greutate – principalele contraindicații

Majoritatea scortisoara este cunoscut ca un condiment aromat. Cu toate acestea, aplicarea acesteia nu se limitează la un singur gătit. Din cele mai vechi timpuri scorțișoară folosit în multe domenii. Egiptenii condiment folosit la , austriecii s-a adăugat în buchete de flori, multe frumuseti cu ajutorul ei au urmărit părului și a pielii, vindecători pe baza ei au pregătit o varietate de medicamente, iar parfumieri au creat duhurile. Astăzi, ea a găsit un loc chiar și în dietetică. În zilele noastre, tot mai des se aplică scortisoara pentru pierderea în greutate.

Additional information: www.fogyokurasporok.com and a page for Romanians scadereingreutate.com