Att spotta i Premier League

Så hedrad en spelare som är i ålder, kunde njuta av livet på fotboll i pension. Men nej. Southall är inte tillräckligt. Han spelade i ännu ytterligare sju år. Mestadels levde på marginalerna i engelsk fotboll. Spelade svag på den tiden, “Stoke city”, gjorde ett bra jobb i “Torquay”, besökte “Sowande”, “Kalmar”, “Stockholm” och “Göteborg”. Såg att League of Wales, som lyste i “Rila”. Och säsongen 1999-2000 hade en kort men minnesvärd avkastning av Neva i Premier League. När “Han” förlorat målvakten i laget, legendariska Målvakten tog plats vid grinden “kuk” i matchen mot mycket starka på den tiden Leeds. “Bradford i” lost, Southall missade två mål men räddade hans klubb där en massa problem. Nog av Påsen endast under 2002 i en klubb i den tredje avdelningen “Dagenham & Redbridge”. Jobbcoach men sedan insåg jag att det inte var hans.

Everton, utan deras långa vakt gate, var på jakt efter en efterträdare. Namn som Thomas Mure och Paul Gerrard redan glömt, för att inte nämna Steve Simonsen. Inte motiverade inbjudan av Richard Wright. Endast med ankomsten av målvakt Nigel Martin, problemet var löst. Och med Tim Howard i mål på kola. Här bara vinner inte kan eftersom laget kvar Stora Nev.

The championship i England passerat mitten, men Chelsea är fortfarande släpar efter i den andra tio. Yuri usynin råd “aristokraterna” att ompröva sina prioriteringar i riktning Cup-tävlingar.

Mot bakgrund av dessa resultat, som Chelsea, man kan undra, inte en gång för team olika prioriteringar? Det är nu den tiden på året när matcherna kommer den ena efter den andra, turneringen ger plats till turneringen med två matcher i veckan är inte att uppfattas som en stor börda, och det blir normen. Tränarna hade att ta hänsyn till detta och för att fördela krafterna i församlingar beroende på vikten av varje enskilt spel.

För alla klubbar i England inhemska mästerskapet är i toppen av pyramiden av prioriteringar. En slags Helig Graal som aldrig borde glömmas bort. Som är med och slåss om titeln, någon plats i Champions League, andra för en plats i Europa League, och resten är för överlevnad eller bara upp för året. Den nationella Cupen och Europa League och särskilt League Cup ofta drabbas av på grund av klubbar är ljummet, om vi lösa viktiga problem i sin Liga.

Från år till år, tränare bara kan lätt justera balansen i kraft av de församlingar, som så ofta klubbar deltar i samma turneringar och sätta samma uppgifter. Dock gäller detta inte för att Chelsea av säsongen 2015/2016. Svag start, som till en början verkade bara vara tillfälliga problem, som urartade till en kris som nästan ledde till en katastrof. En plats djupt i den andra halvan av tabellen, en tung poäng – det är vad som möter nuvarande medlemmar “aristokratin.” Bakom nästan två tredjedelar av säsongen, men laget är fortfarande närmare nedflyttning zonen än sin vanliga ställen i toppen av tabellen. Låt oss vara ärliga, om drömmar handlar om de första tio för att säga farväl, det är fortfarande tidigt, här i Europa och i synnerhet i ligachampion fyra Londonbor som redan har att vinka bye.

För de resterande 16 matcher innan slutet av säsongen, laget förlorar en ledare “Arsenal” och “Lester” 19 poäng – en avgrund. “Tottenham”, som ligger på fjärde raden närmare, men inte mycket 14 poäng. För mästerskapet kampen med andra klubbar, men även att få till de fyra starkaste kommer att betraktas som ett mirakel. Inte tänka på framtiden för att ta farväl till elite division, naturligtvis, skulle vara farlig och hänsynslös, men de är för bra för att tala om detta på allvar: det finns minst tre lag, som ligger under “aristokrater”, vars inkompetens är inte mindre skrämmande och vars problem är ännu större.

I en intervju med Guus Hiddink hade att säga om avståndet mellan ledare och på närheten till kanten av avgrunden som de senaste tre, och påminde också om nödvändigheten av koncentration, aktivering för att samla största möjliga antal poäng. I Allmänhet, för att förstå uppåt eller nedåt ofta titta på de tränare som misslyckats, det var för långt, Holländaren pratade om detta.

Författarens sida:klicka här och även sidan – bookmaker omdömen men också vår nyaste partner sportspel