CA Osasuna – Málaga CF 1:1

Osasuna a harcot, hogy mentse a sok javítani, épp ellenkezőleg. Otthon csak megkötve Malaga 1: 1, és ha az utolsó mérkőzés Granada fogantyú, átadja a táblázat alján csak egy egész Pamplona.

El Sadar Pamplona kellett lennie az első gólt, hogy hosszabb ideig várni, amíg 76.minuty. Nem azt mondják, hogy ők is küzdenek, unatkozik. Mindkét csapat játszott támadó játék, az esély biztosan voltak, de ez volt a botrány, hogy a felszentelés, beleértve a büntetést.

Az első megrázta a vendégek. Nyolc perc után repült be a tizenhatos Gonzalo Castro csak a hit az oldalsó nettó hazai célokat. Málaga még akkor nyúlt a büntetőrúgás, ha a kapus szabálytalankodott 18.minutě Maria. Azonban ő engesztelést bűnösségét, büntetés Michael Santos szerezni és fenntartani a Bet365 folyamatos nyakkendő. Osasuna valamivel jobb volt a labda, és Unai García is nagyon közel az első cél, de ez is elég volt egy kis lime, hogy elérje a célt, ami nem történt meg.

Szintén a második felében volt több esélye Málaga, védekező Osasuna azonban ellenállt, és végül a hazai 76.minutě nyitotta a pontszám a mérkőzés. Kodra küldött rozeběhnutého Čaušiče borotva és egy pass Čaušič magát, hogy tökéletesen használható. A hazai szurkolók eufórikus, de nagyon gyorsan lehűtjük, Ignacio Camacho. Csak három perc után az első gól felmelegedett az autó, és a Málaga hosszú hlavičkující Camacho szintező, így az állás 1 végleges: 1.

more:  bonusz-online.com