Dobby är gratis. Vad slutade Sagan om Denis Cheryshev

I slutet av juni Cheryshev, efter att ha spelat en säsong i “Villarreal”, kom tillbaka till Madrid. Tillbaka med fullt förtroende för att mycket snart återigen lämna den spanska huvudstaden – den här gången med tips. I värsta fall – en annan hyra. I en intervju Dennis inte trött för att betona att spela i Real Madrid är ett privilegium, säger de, om de bästa man knappt kan drömma om, men hans tankar var någon annanstans. Oavsett vad, låt prioritering har alltid varit och kommer att vara Spanien: för att vara en startspelare för innehavaren, i princip uteslutna i “Madrid” Madrid live Ronaldo och Baile.

En vecka innan transferfönstret stänger på Cheryshev var picka övergången till Valencia, och att missa denna chans att det var omöjligt. Lokala källor skrev att real Madrid är redo att en del sätt med Denis för 20 miljoner euro, men att inkludera i avtalet möjlighet att eventuell inlösen – som i fallet med Moratai. Senare blev det känt att Florentino Perez spelare inte har för avsikt att sälja, men är villiga att överväga leasing. I slutet blev det inte varken ena eller det andra – Ryssarna stannade i klubben och vid 25 för de kommande sex månaderna har förlorat spelet praktiken.

Den här säsongen tillbringade han bara sex matcher, varav fem är ersatt. Gissa vad spelet kom han på planen från första minuten? Exakt. I den samma, efter som fans av “Cadiz” gjorde klubben halsdukar med inskriptionen “Cheryshev, jag älskar dig!”. Real Madrid har eliminerats från den spanska Cupen, och de newsmaker, se framåt, kommer att delta i turneringen.

– Det är sant. Denis var nära att flytta till Valencia. Men jag vet inte vad som till slut hände. Nu måste vi vänta till December – kommenterade situationen för pappa och agent för en fotbollsspelare Dmitry Cheryshev.

Direkt efter stängdes sommaren fönstret, i den spanska pressen sprida rykten om att ryska ytter kommer att flytta till Valencia, men först i januari. I slutet av oktober “Celta” rapporteras det är också intresserade av de tjänster Cheryshev i samband med en eventuell avgång av Nolito till Barcelona. Gatan var kallare, och överföringen av nyheter är hetare: Dmitry Cheryshev sade att hans son är intresserade av två ryska klubbar. Självklart var det om CSKA och “Höjdpunkt”, och därför var det förvånande när det plötsligt visade sig att en av dem – “Spartak”. Fader spelaren bekräftat denna information, men tillade att det är prioriterat att Denis fortfarande Europa. Dock klubben från Neva bankerna snart också markerat sin närvaro i marknaden. I Ryssland Cheryshev Jr var ingen brådska och bestämde sig för att vänta på den slutliga listan över förslag. Villarreal var nöjda från utförandet av mittfältare och var redo att hyra den igen. Vid horisonten skymtade och Frankrike, de chanser som faktiskt inte var så mycket – “Marseille”.

Den första tävlingen för Cheryshev föll “Celta” och “Villarreal”. Head coach för Deportivo Eduardo Berizzo beklagade om att de misslyckats med att överföra, och Ordförande för Villarreal, Fernando Roig sade att för att locka Denis i vinter är detta inte möjligt. Gratis slots långa lediga – efter ett par dagar som de har fyllt Liverpool tjänster Cheryshev var personligen intresserad av head coach för Liverpool Jurgen Klopp och Sevilla. Medan journalister bestämmer vilken väg att skicka Ryssarna i förgrunden, “Valencia”, som i slutändan blev vinnaren av denna överföring Zaruba.

Vad väntar Cheryshev i Valencia? Gary Neville, som exakt kommer inte att fungera i klubben nästa säsong, Dennis kommer att ge speltid. Men konkurrensen har inte ställts in: en liten passerade i denna tempererat, men redo att skjuta när som helst, Pablo Piatti, och pumpas till svindlande färdigheter i senare versioner av spelet FIFA Zakaria Bakkali. 20-årig Belgisk, förresten, inte en gång beslutade öde matcher, även efter byte. Fortfarande var Rodrigo de Paul, men fick till klubben för att hyra den Argentinska “Racing”. Men även i denna situation, genom korrespondens, plats att börja Cheryshev inte garanteras.

Men motivationen till att arbeta och för att vinna titeln för “ordinarie” Denis är utbredd. Förutom den traditionella “som gillar att polska bänken och fastna i iPhone?” det är ytterligare en viktig punkt – på en näsa em. Huvud tränaren Leonid Slutsky, Ryssland nyligen i en intervju påpekas att Cheryshev är viktigt för landslaget, men avsaknaden av praxis sätt i Frankrike är det stängt. Ord Slutsky hade den önskade effekten: den ryska mittfältare tog resväskor och åkte till Valencia. Lyckligtvis, Zidane inte störa och låt honom gå, inga frågor.

Författarens sida: bookmaker och även sidan – Översyn bookmaker Betsson men också vår nyaste partner åsikter om oss