Focisták a csere után egy lépéssel közelebb ME

YC: Hamsik, Gyömbér – Rybalka, Konopľanka, Stepanenko. Játékvezetők: Atkinson – Child, Burt (összes Eng.), 10,648 néző.

Žilina. Hogy véget vet a rajongók felállt és tapsolt, de a párt még nem hozott ki a végtelenségig. Labdarúgók szlovákiai időmérő az Európa-bajnokság felhívta otthon Ukrajna 0: 0. A mi előnyös eredmény egy olyan eljárás teljes mértékben elérhető közelségbe. Csak, ha nyer egy párbaj a fennmaradó két mérkőzést. Vagy a Fehéroroszország elleni (otthon), vagy Luxemburgban. Ukrajna továbbra is utazik Macedóniába játék után még haza Spanyolországból.

„Nem játszottunk a karbantartás akartunk nyerni. Csináltunk egy hatalmas lépés ebben a folyamatban. Draw nagyon korrekt. A fiúk mentek az aljára erőiket. Ez a pont nagyon értékes számunkra.Nem hinném, ha valaki a korai készségek mondta a három játék vége előtt, harcolni fogunk a közvetlen megközelítés a bajnokságot „, mondta az edző Ján Kozák.

Az edző fektetni a hegyét a támadás a legtapasztaltabb képviselője között. A szlovákok kezdőcsapatban fel először, mivel február 2013 megjelent Róbert Vittek, 23 gól gólkirály történetében a nemzeti csapatban.

Ő volt a jól őrzött, egy kicsit elveszett az első – nem kap lehetőséget. Gyorsabb dugó védelmi nem engedte semmit. A második félidőben helyére Martin Jakubko.

Kozak lepődni az oldalán a védelmi fel Norbert Gyömbér. AS Roma játékos nem befolyásolja ugyanaz. Más szereplők a felállás.Megbízható védelem:

Mivel a kezdetektől a mérkőzés élénk, harcias, kiegyensúlyozott nagy intenzitással. A játékosok mindkét oldalról, de úgy érezték, az idegesség, ami a felesleges hibákat. Angol játékvezető elismerte keményebb játékot.

10 perc játék célja Konopľanka pár jó pozícióban volt, később Yarmolenko.

bet365 online fogadási útmutatók A kapu nem ért véget még egy nagy lövéssel Mareka Hamšíka röplabda kapus Pjat elindul. Veszélyesen égett és Kucka.

A szlovákok aktív volt, és veszélyes, különösen gyors Róbert Mak. Form átment a PAOK Szaloniki és a nemzeti csapatban.

Biztos járt védelmi dugó Hubočan egy Skrtel első felében uralta személyes csatát. Különösen Hubočan nem veszíti el egy harcot. A jobb oldalon is fellépett megbízhatóan és Peter Pekarík.Az elején a második fele, de megsérült, és el kellett forgatni. Helyére Kornel Saláta, aki folytatta stopérky üzenet.


Hubočan a Posna a jobb oldalon a védelem. Az ellen a fehéroroszok

Hagyományosan Hamsik jól játszott, tudtam tartani a labdát és irányítja a játékot. Az év második felében az ukránok voltak aktívabbak, igyekeztek, hogy még több a jobb oldalon. Veszélyes elsősorban technikai driblér Konopľanka Sevilla. A visszavonult, és várta, gyors szünetek.

Zsolna aréna tele volt, az emberek szórakoztatták és ugrás, hanem hozza Trple.

szlovákok folytatódott az időmérő kilencedik októberben, amikor Zilina megengedett Fehéroroszországban.Ha a mérkőzés nyerni, akkor biztos, hogy indul az EB.

Ha egy hónappal labdarúgók megnyerni Fehéroroszország és a mentesítési eljárást az Európa-bajnokságra.

A bíró még mindig nagyon kiegyensúlyozott, sok foglalkozik. Defenders figyelmes. Mégis keveset látták Roberta Vitteka. A legaktívabb játékos Marek Hamšík, jó könyv helyükön álltak a dugót.

A támadás szlovákok gyorsan veszít a labdát a támadást. Ukránok jobban tudta a labdát.

Macedóniában vezet Spanyolország köszönhetően Juana Matu 1: 0. Fehéroroszország át vezet Luxemburg 1: 0.

Az ukránok kiváló védelmi hét mérkőzést minősítési kapott csak 3 gól.Amellett, hogy a mai mérkőzés vár a végén minősítési még párbajt a spanyolok.

szlovákok csak játszani gyengébb ellenfelek – Fehéroroszország és Luxemburg.

Ez az első alkalom, hiszen február 2013 érkezéskor bet365 élő fogadás a válogatott csatár Róbert Vittek. A nemzeti csapat 23 gólt gólkirály.

Edző Kozak meglepte az a tény, hogy a kezdő line-up fel a bal oldali védelmi Norbert Gyömbér. Összehasonlítva a meccset a spanyol csapat öt változásokat.

Zsolna stadion elfogyott. Több tízezer kapacitás elkeltek 45 perc alatt. Mielőtt a játék

Zsolna.Amikor játszott utolsó futballistája Szlovákia európai bajnokok, szerzett még a mez Csehszlovákia bronz.

Ezek a hősök az akkori tartozott a csapat és jelenlegi edzője Szlovákia Ján Kozák az Penalty érem lőtt. Azóta a következő generációs hiábavaló várakozás az Európa-bajnokságra. Már harmincöt éve.

szlovák képviselet volt a múltban a harcot az Európa-bajnokságon öt sikertelen kísérletet. Most a folyamat, hogy lezárja, mint még soha.

A győzelem Ukrajna közvetlen megközelítés a bajnoki felhívni labdarúgó bajnokság sokkal közelebb.

Az elmúlt évben az ukrán Slováci nyer 1: 0, amivel Róberta Maka. Ez az egyetlen szlovák győzelem Ukrajna.Mindkét csapat felszállt egymás ellen négyszer.

„A tavalyi mérkőzés feltételezzük, de most várhatóan a Konopľanka i rotan, így más lesz. Ukránok játszanak együtt egy hosszú idő, már sok mindent automatizáltak. A tapasztalt és kiegyensúlyozott csapat, nagy önbizalommal és egy tapasztalt edző. nehéz lesz számunkra, hogy ellenőrzés céljából. Amikor először képesítés számít a három pontot Ukrajna, igazán számítanak. a futball egy játék, azonban így az egyik nem számíthatnak semmi biztosat „, mondta az edző Ján Kozák. Skrtel örömmel, hogy tud játszani

Az előző mérkőzés Spanyolország számíthatnak Martin Škrtelom és Juraj Kucka.

„Örülök, hogy lehet beavatkozni a játék, én nem nekem Spanyolországban könnyű.Match nagyon előre, mindent megtesz, hogy a siker a mi csapatunk „mondta Skrtel.

” Megyünk származó mérkőzés egyeztetni. Mi lett volna a mérkőzés, Spanyolországban és az előttünk három másik ülésein. Hiszem tudnak tenni, hogy mi az elégedettség és megyünk, ahol mindannyian igazán akar menni – a bajnokság. „Nem akarják, a harmadik helyen

Az ukránok van a táblázatban csak három pont a szlovák és tisztelem őket sokat. Az előző mérkőzés lerohanták Fehéroroszország 3: 1

„szükségünk van a győzelem, amelyre jöttünk ide. Ha nem nyer holnap, akkor felejtsd el a második. Ez is felelős lesz a játékunkban. Azt akarjuk, hogy viszonozza a veszteség velünk, és kap a három pontot, a harmadik helyet, mert nem érdekel, „mondta az ukrán Andrij középpályás Jarmolenko.

bet365 online fogadási