Hyun Sung Min – spiller kamp

I dag er trykket faktisk laget spillet for spurs. Det mest slående eksempel, selvfølgelig, vil tjene som et mål Tilfelle av alli. En rask utvalget av ballen, men er nærmere midten, fin, med et par unntak, overføre, mål. Seong Hyeon-Min var veldig bra. Saken var god. Eriksen og Lamela. Alle de er helt kjent med kravene til sin mentor og er villig til å gi i press for å fullføre.

Ja, spesielt du skal fokusere oppmerksomheten din på den koreanske spiss Tottenham Hyun sung Mina. Når han flyttet til England ganske stille, første gang her gjorde han ikke spør, men starten av inneværende sesong viste ekte talent, 24-år gamle artisten. På Bayer han var god, og nå åpnet under ledelse av Pochettino. For det første kampene i sesongen 2016/2017 Søvn har scoret så mange mål, mange mål hele forrige sesong, noe som er svært avslørende.

I dag er han særlig fars defensive redoubts “byen” i høyt press, laget en rekke skarpe angrep beveger seg. Påført fire slag mot goalpost Bravo, opprettet to problemer for partneren, som kulminerte i touchdown passerer, Tre ganger tok besittelse av ballen. Et høyt nivå av lek-koreanske lar deg rolig tilpasse Vincent Janssen, og nå et kjent nivået av spillet Harry Kane. Selv om, fra den andre det er bedre tettere til det Nye året, noe å vente på.

Og ikke bare på grunn av et selvmål. Jeg er generelt en tendens til å spille Alexander i siste kamp for å beregne lav, fordi, Ja, først ballen i sitt eget nett, og for det andre, for mange unøyaktigheter i handlingen. Selvfølgelig, kolarova av de mest pålitelige forsvarere vanskelig å rangere utgangspunktet, han er mer av vingback kan være delvis, men ikke helt den Betway (sports betting og casino) spilleren som vil handle i posisjon og sementert. Eller snarere, ikke spilleren. Det er som regel produsert for å lage numeriske fordel i sine soner i dag Kolarov med en klassisk utfordring, dessverre, er svak.

Battle of the keepere

Du har sikkert hørt om fotball-spillet FIFA. De fleste Winmasters (bookmaker) av dere sikkert har selv spilt eller spiller fortsatt det. Du vet, i den siste delen av Hugo Lloris har skrevet en stor rating. Så, på slutten av spillet William Hill, så vi kan trygt si at utviklerne har gjort god jobb. Hvordan gjorde Lloris! I motsetning til Sergio Aguero! Den angriper ikke trenger innledning. Det riktige valget posisjon, god respons, Bravo, keeper!

Selv om Bravo var god i dag. Ville ikke engang skylde på ham for de målene vi har sluppet inn. Enda mer, det er umulig ikke å prise Claudio for en straff, Eric Lamely. På grunn gjester passere den tredje – hvem vet, kanskje, og sorter av siste angrep ikke ville være i stand til.