I mitten av nittiotalet, när jag fortfarande bodde i Ukraina

Han spelade inget alls – lite mer än femtio matcher för “Spartacus” en för Ryssland. Men kom ihåg. Någon med mål, någon ungdomlig spontanitet… Han var jävligt duktiga, här söt svart långhårig kille. Och älskade att spela fotboll. Är att spela. Men karriär Artem Bezrodny var för kort. Ja, om så bara för att karriär…

I mitten av nittiotalet, när jag fortfarande bodde i Ukraina, hade jag möjlighet att veta vad som finns i Sumy ovanligt begåvad pojke. En vän, en stor beundrare av Kiev “Dynamo”, beklagade att unga talanger som gick till Moskva. Jag är ett fan av “Spartacus”, djupt ner, hade hoppats att i alla Moskva lag han ska välja den rätta. Så jag var glad att höra att Artem Bezrodny är upprättad i lineupen för säsongen-96.

En säsong som lovade att bli mycket svårt för de röd-vita. Oleg Romantsev har fokuserat på att arbeta med teamet, ersatt av head coach George Yartsevo. “Spartak” briljant vann gruppspelet i Champions League, men under vintern har förlorat sin ledande fighters. Det var en skam, när kapten Viktor Onopko förändrats “Spartak” blygsamma “Oviedo”, Stanislav Cherchesov gick till Tyrolen och Sergei Yuran, Vasili Kulkov och serveras i en provinsiell “Millwall”. Och det var en ofullständig lista över förluster. Naturligtvis, det var förvärvet, bland de som finns förtecknade samma 17-årige Artem Summan av.

Rotlösa debuterade i en match mot “Nantes”, som “Dog” har tappat 0:2. Artem vänster för cirka tjugo minuter. Han spelade i det andra spelet, bortskämd av domare Mumenthaler. Den säsongen, den unge mittfältaren har spelat ett tiotal matcher för “pionjär trupp Yartseva”, bland annat i guld match. Men ärligt talat, inte minnesvärd. Den säsongen och det var andra hjältar, vars namn var på förhandlingen. Och Artem omärkligt försvann. Det visade sig att han gick till Tyskland, i Leverkusen. Vissa beklagar, men jag kan inte säga att jag var upprörd över hans avgång. Han är inte den första och inte den sista som misslyckades med att trimma in. “Spartak” vann guld utan rotlösa, och information om den tyska utnyttjar Artiom var det inte. Om det gjorde ont, om det är någon som är skadad.

Men ödet gav Artem en andra chans i “Spartacus”. Efter två år på Bayer rotlösa igen blev en del av Moskvaborna. Och det visade sig dock snabbt att han återvände inte förgäves. Kom ihåg att våren match med “Vingar av Sovjet” på en tung området stadium “en torped”. Artem klev in i startelvan och gjorde ett stag två slår ett lågt skott från utanför straffområdet. Jag måste erkänna, den här gången jag smakade denna spelare och insåg att han var riktigt duktiga och mycket Spartak-spelare. Artem snabbt funderade, spelade i kontakt, förutom olika utrustning. Hanterade bollen försiktigt, även ömt. Bollen lydde honom som en god vän.

Då Artiom plötsligt försvann. Det visade sig att han är skadad. Missade en månad och kom in som avbytare i matchen mot CSKA. Armén, som vid den tiden lyckades bli för rött och vitt rival. I den första omgången CSKA förlorade den hårda kampen och ville ta hämnd, särskilt i rollen som en ceremonial master. Ja, det oväntade nederlaget i “besegrade Molde” ställa upp i rött och blått till en desperat kamp med mästare.

Men slaget var inte fallet. “Spartak” vann “i en grind”. Artem inbytt och gjorde två signatur för Spartak mål. Den tredje och fjärde matchen. Sjutton år har gått och de mål jag kan komma ihåg på vilken tid som helst på dagen eller natten. Bort armé av försvarare och sköt ett lågt skott, pivot foten armén målvakt och Sunnimuslimer. Detta är den första. Och den andra kontakten från mitten av rutan. Också hem är också utan chans för målvakten.

Vi rekommenderar också: xspelbolag.com