Mircea Lucescu tviler på evnene til Yuri Lodygina

Mircea Lucescu tviler på evnene til Yuri Lodygina i slutten av sommeren – det er da pressen begynte flimring rapporter om en mulig overføring Selikhova fra Perm til St. Petersburg.

Den unge Keeper, som spilte bra forrige sesong i “Amkar” i denne sesongen ble det kun keeperen som for fire første runden i tsjekkia, og ikke gå glipp av en eneste ball. Forresten, 27. August “tørr” – serien av Alexander i spill 5-th runde av “Petrovskij” endte bare “Zenit” (3:0).

Jura alder av forfall. 5 keepere som kan erstatte Lodygin i Zenit Foto: Offisielle nettsiden til “Zenith”, “Rostov”, “Terek”, Målscorer

Selikhov utvikler seg, er den viktigste keeper av unge russiske landslaget i kvalifisert for Euro 2017, men med Betclic (gjennomgang og mening) lag fra Tyskland og Finland i neste kamp å spille, kan du ikke, akk, hindre liten skade.

“Fratria” i samtaler, “Zenit” ikke er avtalt” – til nedleggelse av sommeren overgangsvinduet tuslet forskjellige rykter om Selikhov Sportingbet (Sportingbet) og klubber, som ikke ville hindre konsolidering av keeper posisjon.

Sesongens statistikk Alexander CHR: 9 spill, 6 “crackers”, et gjennomsnitt på 0.56 mål per kamp. Og noen gang i the office “Amkar” vil sikkert gjøre en god del fra den innflytelsesrike russiske klubben, så hold lovende og populær spiller i Perm ingen vil.

Soslan Dzhanaev

Alder: 29 år
Klubb: FC Rostov
Prislappen på Transfermarkt: 3 millioner euro

Bare beryktede treneren sjeldne profesjonell begrensninger ignorere den mest effektive og effektiv keeper siste sesong i Premier League – jeg er redd, akkurat på grunn av dette, vi har ikke sett navnet på sølv Paddy Power (sports betting) mestere i tsjekkia i Euro-program av Leonid Slutsky. Canan i “Rostov” avsluttet siste sesong med den høyeste frekvensen av reflektert støt blant alle keepere i Premier League under 80%. Og bak Akinfeev i Frankrike satt Guilherme og Lodygin…

Men for Euro 2016 fra “Rostov” ikke ta alle, og over denne urettferdigheten allerede den tidligere trener for landslaget igjen betalt team av Kurban Berdyev på søndag når CSKA dumt tapte til eiere av stadion “Olympus-2” med det resultat 0:2. I midten av Mars i år bandet som en blåkopi malt hær av samme poengsum, og resultatet er Slutsky er: vondt å gjennomføre mesterskapet, og Euro er ment å bringe de beste i landet.

Soslan Dzhanaeva mer er ikke nødvendig – flott tiltak det selger seg selv i hver eneste kamp for klubben, og det er spennende Stanislav Cherchesov, så 9 Okt keeper “Rostov” har potensial til å ta plassen til Akinfeev i kampen mot Costa Rica.

Aktuell statistikk dzhanaeva sesong i Russland: 8 spill, 5 av “tørr” kamper og et gjennomsnitt av 0.88 mål per kamp. Hvis du er i “Zenith” ønsket å kvitte seg med keeper problemer, og deretter overføre veien fra Rostov til Saint Petersburg, er allerede slått. Det ville være et ønske om og midler.