Totti fejrer endnu ikke pensionerede jubilæum

Totti fejrer anden årsdag ikke pensioneret og ikke en coach, men som alle samme, den evige kaptajn af “ulve”. FootballHD.ru – om karriere af stor spiller.

27 September 1976 i den Evige by tændt stjerne, og blev født den fremtidige Kejser af Rom. Tiden vil vise, at i det liv og karriere i den store Francesco Totti vil kun være én by og ét hold.

Totti var i Roma i 1989, året, da han kun var 12 år gammel. Hele hans familie i flere generationer var “romanesti” – passionerede fans af spillet “ulve”. Derfor, på trods af det faktum, at der til det unge talent, der forsvarede de farver, children ‘s team”, Lodigiani”, viste en særlig interesse, som repræsentanter for “Milan” og “Lazio” i sin familie for evigt. Og de ventede på hende, ventede for time, når det ser Betsafe (Læs mere om Betsafe) på den fyr faldt, og spejdere om Romaer. Siden da har det været 28 år. Og alle disse år, chesko var en loyal “ulve”. I de bedste år af sin karriere til Roma kastede den mest fristende tilbud om at købe Totti. Men spilleren selv har aldrig givet udtryk for sit ønske om at forlade Roma og var helliget hende. Ja, hvorfor? Stadig Gladiator i rækken, og han hjælper sin klub på banen og i omklædningsrummet. Desuden, når denne sæson kommer til en ende, og til lindring af Luciano Spalletti, Totti vil hænge op i hans støvler, vil han forblive i strukturen i klubben på en af de høje stillinger. I hans 40 år chesko behov for at planlægge for fremtiden. Men, der er ingen tvivl om, at ingen andre muligheder ud over den yderligere service “til de ulve,” Kejser af Rom havde ikke overvejet.

Mange i vores verden af hengivenhed og loyalitet, ikke i ord, men i virkeligheden? En masse atleter på top-niveau, sige nej til de penge, der er flere gange højere end deres nuværende indkomst? Hvor mange vil nægte mulighed for hvert år at kæmpe for sejren i Champions League, og i princippet i alle turneringer med deltagelse af teamet? Alle kender svarene på disse spørgsmål. Men Francesco Totti af dem er fantastisk undtagelse, at bevise, at denne triste regel. Hvis du rent faktisk taler om, hvordan har din karriere udvikle chesko, går han i sin tid i real Madrid eller Chelsea? Nej, du kan ikke. Fordi Nordicbet (Tilmeld dig i Nordicbet) selv troede, at denne person kunne ikke forestille sig uden for Rom.

Men hengivenhed Roma har Totti dårlig spiller trofæer. Selvfølgelig, han kan opnå meget mere, og vinde de turneringer, som han aldrig overgav sig. Men i hans fantastiske symbiose med de “ulve” chesko vandt scudettoen, Kop og Supercup Italien – alle turneringer Fodbold. Nå, den mest betydningsfulde succes kom til ham i 2006, da han blev verdensmester t-shirt “Squadra Azzurra”. Så, hans fodbold skæbne, Kejser af Rom, og har aldrig klaget.

Aflæse allerede 25. sæson i det første hold som Roma, Gladiator naturligt brød næsten alle club records, ikke svinge, medmindre nogle “tørre serien” på porten. At spille i position “trequartista”, Totti ikke én gang siden sæsonen 1996/97 har ikke fået mindre end fem mål i Serie A. Ja, i en alder gradvist tager sin vejafgift, men noget har ingen magt endda år og tid selv. Med al respekt for Luciano Spalletti, er at erkende, at den nuværende træner for “ulve” til tider er, at man ser mere og mere til pas, end hvad gør spillerne på banen. Ikke andet arbejde i den russiske Liga uden for træneren.