Udenfor udgangen af ​​2016-th

Udenfor udgangen af ​​2016-th. Vitaly Mutko opsat på de sædvanlige foranstaltninger til at løfte vores fodbold fra knæet-albue stilling, og Nikolay Levnikov præsiderer over retslige og Inspection Udvalg RFU. På Unionens officielle hjemmeside står der, at dette organ er involveret i efterforskning, uddannelse, uddannelse af fodbolddommere og inspektører ledende konkurrencer på forskellige niveauer. Det er dette udvalg i sidste sæson, efter en mindeværdig kamp i april mellem “Rostov” og “Spartacus” i Den Tjekkiske Republik (2: 0), på grund af dårlig dømme inden udgangen af ​​turneringen dommere suspenderet arbejdet i dette møde – og Abusueva Lapochkina. Linje dommer fik stærkere og slap betinget Lapochkin forskrækkelse.

Det er den direkte tekst siger, at ikke udarbejder dommere, gør intet af den slags, selvom Koloskov, oplysningerne på webstedet for RFU og mange fakta taler for det modsatte. Så hvem er det, at denne Levnikov, eh? “Når Ivanov i bedømmelsen ikke var gennemsigtig, de mister selvtillid” – så snart selvdestruktion Valentin Ivanov, hr Levnikov begyndte at sparke faldne, viser offentlig renholdelse af deres hænder. Han tilføjede, at på et passende straf ville blive betragtet som en mulighed for at lede afdelingen for RFU dømning.

Men den historiske rekord, som dommeren Nikolai Levnikov udglødet i marken, der betjener spillet, “Rotor” mod “Spartacus”. Før du ser være sikker på at medtage en mixer, tak.

Ansvar Valentina Ivanova nu bæres af den fungerende dommer Alexei Nikolaev. Mutko opkaldt Sergei Ivanov, chefen dommeren i kampen “Zenit” – “. Dreng, som dømmer det andet spil” “Spartacus”, Vitali pludselig gik op for mig: “Hvorfor har vi ikke gå tilbage til praksis med at invitere udenlandske dommere” Husk et par år siden blev gennemført en sådan funktion? Og vores erfarne dommere klipper og udlændinge ikke specielt taget. Så fra Italien ankom Rosetti, forsøgte at bringe den russiske dømme procedure, og alle bedrifter respekterede Roberto i Rusland holdes på en kort video: Vlad Baturin har beregnet, at den italienske lejesoldat spion måde at opfange klassificerede meddelelser, som Andrew Budogossky, i de år, den tidligere souschef i refereeing afdeling RFS, kastede stolpen kandidatuddannelsen “fløjte”. Rosetti trådte tilbage i december 2013 og gennem pressen Budogossky solid straks indsat i ventilatoren blæser i retning af afgående hjem Varyag.

Af den måde, er det nu arbejder Budogossky retslige og næstformand for inspektion Udvalg RFU. Han – Deputy Levnikova hvis du rodet op i “Santa Barbara”.

Jeg forstår fra denne vanvittige fodbold suppe rumlen i maven og hovedpine. De samme “anshlagovskie navne – embedsmænd og organisatorisk dans felt: Mutko, Levnikov, Budogossky, Ivanov med udlændinge. Dårlig cirkulation af ideer og mennesker, som selv elsker og værdsætter fodbold mere end fodbold i sig selv, så der ud fra denne narcissistiske klar til at bide og nabo, og de svage. Det på en måde vænnet til at redegøre for det arbejde udsagn om afskedigelse på åbne breve til myndighederne beder om bedre arbejdsforhold undskylder offentligt, og derefter helt at opgive den varme stol, der én gang, når stille vil vende tilbage til ham.

Levnikov – til venstre for Mutko

Årtier passere som en dag, og den naive publikum med fans stadig vente, indtil en person kommer i russisk fodbold og vil give en magisk fløjte signalerer slutningen af ​​denne inkompetente fest under pesten, langvarig karneval af tåber. Men du vil ikke høre fløjten. Fordi i røven ikke svistnesh.

kilde: http://danske-bookmakere.com/